GyereSportolni.hu - Szent István SE - Kézilabda

Generic placeholder image

Kézilabda

Szent István SE - Kézilabda

Budapest , IX. Kerület , 1095 Budapest, Mester utca 56-58

Bemutatkozás

2006 nyarán a labdarúgó szakosztály mellett elindítottuk a kézilabda szakosztályunkat is, ahol elsősorban az iskolában tanuló lányoknak igyekszünk sportolási lehetőséget biztosítani. Az első évben 15 tizennégy éves lánnyal kezdtük, akik a korosztályos bajnokság mellett a legalacsonyabb szintű megyei második osztályban felnőtt szinten versenyeztek. Ezt a bajnokságot megnyerve a következő évben már a megyei első osztályban szerepeltünk, és évről évre feljebb jutva jelenleg már a Magyar Nemzeti Bajnokság második vonalában szerepelünk! Mindezt úgy, hogy továbbra is az utánpótlás nevelés a legfontosabb a szakosztályunkban.

Az évek alatt sikerült kialakítanunk egy olyan utánpótlásrendszert, amelybe évről évre sikeresen kapcsolódnak be az újonnan hozzánk kerülők. Ennek köszönhetően az idei bajnokságban már több mint 120 utánpótláskorú játékosunk szerepel 6 utánpótlás bajnokságban és 1 felnőtt bajnokságban.

Legnagyobb bajnoki sikerünknek azt valljuk, hogy immár hatodik éve részt veszünk és mindig bent is maradunk a felnőtt NB1/B-s bajnokságban, a 2016/2017 – es bajnokságban a 6. helyen végzett felnőtt csapatunk

A bajnoki küzdelmek mellett természetesen itt is nagyon fontosnak tartjuk, hogy a diákolimpiákon minél jobb helyezéseket érjünk el!

Csapataink:
- Női felnőtt
- Leány ifjúsági
- Leány serdülő 1
- Leány serdülő 2
- Leány U13
- Fiú serdülő
- Fiú U13

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 1095 Budapest, Mester utca 56-58

Telefonszám: +36307579992

E-mail cím: G4BOGLAS@GMAIL.COM

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.