GyereSportolni.hu - Szentmiklósi Focisuli

Generic placeholder image

Labdarúgás

Szentmiklósi Focisuli

Jász-Nagykun-Szolnok megye, Törökszentmiklós, Törökszentmiklós

Bemutatkozás

2007. tavaszán –körülbelül négy ovissal karöltve alapítottuk meg az ovi-focit! Napok alatt többszörösére bővült a létszám, nem egyszer 20-22 gyerek jött edzésre, köszönhetően az óvodákban végzett toborzásnak. Kezdetben egy, most már három korcsoportban versenyzünk, intézményi, ill. egyesületi formában.Két hónap rendszeres munka után már lejátszottuk életünk első tornáját Szajolban, ahol izgalmas meccseken hat-csapatból –a harmadig helyen végzett a Miklósi ovis-csapata.2010.szeptemberében kiváltunk a TFC-től, és Alapítványként folytattuk tovább! Majd 2012-től már Egyesületként is működünk mint Szentmikilósi Focisuli Utánpótlás Nevelő Sport Egyesület.Kialakult egy stabil játékos-állomány, ők az „alapító- tagok”, ma már az „idősebb „korcsoportban versenyeznek.Az idáig részt vállalt tornák közül a legemlékezetesebb, és a legnagyobb elismerést hozó seregszemléje a 2010.áprilisi UTE Budapest Kupa volt ahol a nemzetközi mezőnyben a legjobb első helyen végeztünk.Céljaink:

- Stabil utánpótlás létrehozása

- Az eddigi munkánk folytatása

- Három- négy korcsoport kialakítása

- Partnerkapcsolat iskolákkal, óvodákkal

- Foci osztály kezdeményezni általános iskolában, majd középiskolában

- Pályázatok útján, ill. önkormányzati, vállalkozói segítséggel utánpótlás bázis létrehozása, ahol a helyi tehetséges gyerekek magas fokú képzése lenne a célunk

- Szakemberek felkérése munkánk segítéséreEgyüttműködési szerződést kötöttünk a Ferencvárosi Tornaklub utánpótlás bázisával, mint Szatelit klub. Mely lehetővé teszi a kimagasló tehetségű fiatalok elit képzését!

Kiket Várunk?

Csak fiúkat.

Kapcsolat

Cím: Törökszentmiklós

Telefonszám: +36702058079

E-mail cím: szentmiklosifocisuli@gmail.com

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Szűcs Gergely

Szakmai vezető, Edző

0670/6196543

Sebestyén János

Edző

0670/2058079

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.