GyereSportolni.hu - Szombathelyi Kosárlabda Akadémia

Generic placeholder image

Kosárlabda

Szombathelyi Kosárlabda Akadémia

Vas megye, Szombathely, 9700 Szombathely, Sugár u. 18.

Bemutatkozás

1988-ban a Fakombinát SC férfi kosárlabda csapata – a Falco KC Szombathely Kft jogelődje – feljutott az NBI B csoportjába és a versenyszabályok értelmében, kötelezően utánpótlás csapatokat kellet indítania a korosztályos bajnokságokban. Ez adott lehetőséget lelkes kis edzői csoportunknak, hogy az addig csak iskolai szinten működő csapatokkal elinduljunk azon az úton, amely sok-sok munka árán, mára a szombathelyi utánpótlás nevelést az ország legjobbjai közé emelte.
Azok az edzők, akikkel akkor elkezdtük ezt a munkát, többen még ma is tagjai annak a szakmai stábnak, mely magas szinten képzi a jelen szombathelyi utánpótlását. Ők nevelték ki azt a lelkes és sikeres edzőgarnitúrát, melyet szinte kizárólag saját nevelésű szakemberek alkotnak.
Ezen az úton voltak örömteli és voltak nagyon nehéz időszakok, de a cél, hogy minél képzettebb játékosokat neveljünk és a lelkesedés változatlan maradt.
A szombathelyi utánpótlás bázis eljutott arra a szintre, hogy megtegye az első lépéseket egy olyan műhely felépítése irányában, melynek célja, hogy felvegye a versenyt a nagy, nemzetközi képzőközpontokkal. Tisztában vagyunk azzal, hogy az eddiginél ez sokkal felelősségteljesebb és nehezebb munka lesz, ezért tudatosan építettük fel rendszerünket, lehetőleg mindent pontosan megtervezve.
További előrelépésünk egyik fontos lépcsőfoka, utánpótlás bázisunk akadémiai akkreditációja, mely reményeink szerint nem csak nagyobb elismertségünket fogja kifejezni, de további ösztönzést ad, hogy munkánk minőségét és eredményességét javítsuk, illetve segít hozzáférni olyan forrásokhoz, melyek feltétlenül szükségesek céljaink eléréséhez.

Váradi Attila
szakmai vezető

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Itt megtalálod:
http://www.ifjusolymok.hu/hu/edzesrend/

Kapcsolat

Cím: 9700 Szombathely, Sugár u. 18.

Telefonszám: +36308666941

E-mail cím: ifjusolymokkse@gmail.com

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.