GyereSportolni.hu - Tiszaújvárosi Triatlon Klub

Generic placeholder image

Triatlon

Tiszaújvárosi Triatlon Klub

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Tiszaújváros, 3580 Tiszaújváros, Teleki Blanka u. 6

Bemutatkozás

A tiszaújvárosi triatlon klub 1992-ben alakult baráti szerveződés alapján a Márkus család indítatására. Első években amatőr szinten üzemelt a klub, de a sok elkötelezett versenyző és önzetlen szimpatizánsok kitartó munkájának köszönhetően mára már Magyarország egyik meghatározó csapatává nőtte ki magát számos nemzetközi és országos szintű sportsikerekkel. A 70 fős körüli egyesületben egyszerre vannak jelen az utánpótlás korúak, az elit versenyzők és a triatlont “csak” kedvtelésből űző sportolók. Mindannyian egy jól összeszokott edzői stáb irányításával készülnek a különböző megmérettetésekre a megyei versenyektől az olimpiáig.

Rendezvényszervezés területén is bizonyított már a csapat, hiszen a családtagok, barátok és szimpatizánsok segítségével immár sokadik alkalommal rendezhetünk Triathlon Világkupát megszakítás nélkül, amire eddig még nem volt példa a világon. A Triatlon Nagyhét szerves részévé vált Tiszaújváros életének, mely segít népszerűsíteni a klubbot és ez által a triatlont országos és nemzetközi szinten. A hagyományos Tisza Triatlon 1992. évtől minden évben megrendezésre kerül, ahol a résztvevők és látogatók minden évben nagyobb és nagyobb számban képviseltetik magukat.

Az egyesületben folyó aktív nemzetközi szintű munkát mi sem bizonyítja jobban, hogy 2009-ben a Nemzetközi Triatlon Szövetség (ITU) akkreditált nemzetközi edzőközponttá minősítette az egyesületet.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 3580 Tiszaújváros, Teleki Blanka u. 6

Telefonszám: +36306452745

E-mail cím: tiszaujvaros@triatlon.t-online.hu

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.