GyereSportolni.hu - Vasas Karate

Generic placeholder image

Harcművészetek

Vasas Karate

Budapest , XIII. Kerület , Budapest

Bemutatkozás

A Vasas Sport Club karate szakosztálya 2016. januárjában alakult, 75 fő részvételével. Karate csoportunk 2011. október óta működik Egri Tamás vezetésével. Csoportunk fő célja mindig is az volt, hogy családias hangulatban, jó csapatkohézióval mindenki megtalálhassa a karatéban azt, amiben fejlődni szeretne. A kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk a versenyzésre: szakosztályunk versenyzői számos magyar bajnoki címmel, nemzetközi versenyen elért dobogós helyezéssel, EB- és VB-részvétellel büszkélkedhetnek.
Csoportunk elképzelései illeszkedtek a Vasas SC profiljába, céljaink megegyeznek: tradíciók ápolása, családias közeg, minőségi utánpótlásnevelés, egységes gondolkodásmód és megjelenés, minél jobb versenyeredményekre való törekvés.

Edzéseinket budai iskolákban tartjuk, 6 éves kortól várjuk fiúk és lányok jelentkezését. Az edzéseken mindenki játékos formában megismerheti a karate alapjait, szokásait, nyelvezetét. A foglalkozások programjában mozgáskoordináció-, koncentráció-, gyorsaság- és erőfejlesztő gyakorlatok szerepelnek. A karatét az orvosok is előszeretettel ajánlják az asztmás, gerincproblémás és egyéb vázrendszeri megbetegedéssel küszködő gyermekek részére is, ezért edzéseinket úgy állítottuk össze, hogy ők is minden korlátozás nélkül részt vehessenek óráinkon.

A tradicionális karate elsajátítása mellett fontos nekünk a sportkarate is. Minden korosztályú, minden technikai szinttel rendelkező gyereknek megtaláljuk a megfelelő motivációt nyújtó versenyt, élversenyzőinket céltudatosan készítjük fel sportolói karrierjükre.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: Budapest

Telefonszám: +36307093060

E-mail cím: t.egri@vasassc.hu

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.