GyereSportolni.hu - Veresi Karate SE

Generic placeholder image

Harcművészetek

Veresi Karate SE

Pest megye, Veresegyház, Veresegyház, Táltos utca 17.

Bemutatkozás

2006 szeptembere óta működik Veresegyházon az a dojo (edzőterem), melyet azért indítottam, hogy a gyerekekkel megszerettessem a KARATE nevű japán harcművészetet és ezen keresztül a rendszeres testmozgást.
Ezeket az edzéseket a kicsit idősebb - iskolás - korosztály számára indítottam, de folyamatosan jelentkezett az igény, hogy ovisok is járnának.
Miután az kisebbekkel másképpen kell törődni, foglalkozni úgy döntöttem, hogy elindítok egy csoportot a fiatalabbak részére is.
Ezek az edzések igazodva az óvodás korosztály el-elkalandozó figyelméhez rövidebbek és több játékot tartalmaznak. A fő célom inkább a gyerekek figyelmének és mozgásának javítása, a foglalkozások alkalmával próbáljuk megtanítani nekik a hagyományos harcművészetekre jellemző fegyelmet és természetesen az alaptechnikákat is.
Reméljük, hogy az edzéseken megszeretik a karatét és amint kicsit nagyobbak lesznek szeretettel várjuk őket a "nagycsoportban", ahol már az alapokat ismerve "profi" szinten kezdhetik el a komolyabb gyakorlást.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Hétfő, szerda
kezdők: 16:30-17:30
Középhalasó: 17:30-18:30
Haladó: 18:30-19:30
Versenyzők: 19:30-20:30

Kapcsolat

Cím: Veresegyház, Táltos utca 17.

Telefonszám: +36203617382

E-mail cím: vereskarate06@gmail.com

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

sensei Szalay Zsolt

Célom:

Minél több gyermekkel szerettesem meg a karate szépségeit és a közeljövőben eredményesen szerepeljenek különböző országos versenyeken, házi bajnokságokon.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.