GyereSportolni.hu - Villányi Tenisz Klub

Generic placeholder image

Tenisz

Villányi Tenisz Klub

Budapest , XI. Kerület , 1114 Bp. Villányi út 5-7.

Bemutatkozás

Budán a Gellért hegy lábánál két salakos teniszpályával, kedvező árakkal várjuk a teniszezni vágyókat. Könnyen megközelíthető helyen, közvetlenül a Móricz Zsigmond Körtérnél, ugyanakkor mégis csendes, kellemes körülmények között állunk a rendelkezésükre.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 1114 Bp. Villányi út 5-7.

Telefonszám: +36303747744

E-mail cím: litoadam@gmail.com

Edzések helye

1114 Bp. Villányi út 5-7.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.479001, 19.045738

Nagy-Gyevi Dávid

"8 évesen kezdtem teniszezni nyáron nagymamámnál egy két hetes tanfolyamon, ahol aztán annyira megszerettem a sportot, hogy mellette is ragadtam.
Előszőr a régi MTK pályáin kezdtem a mozgást majd pár évvel később a versenyzést is. A későbbiekben 2 alkalommal volt szerencsém országos csapatbajnokságot nyerni valamint tagja voltam a felnőtt 1. osztályú csapatnak, ezekre a dolgokra még mindig jó szívvel gondolok vissza. Sajnos a versenyzést 18 évesen abbahagytam de a tenisztől egyáltalán nem szakadtam el. Főiskolai tanulmányaim kezdetével egy időben elkezdtem gyerekekkel foglalkozni illetve lelkes amatőrökkel teniszezni akik azóta már nem is annyira amatőrök mind inkább senior versenyzők."

Vári Thomas

Vári Thomas Ausztrál korosztályos bajnok és az Ausztrál (Queensland) állami válogatott csapatának tagja volt. Magas szintű versenyző junior és felnőtt korosztályban. Külföldi születésének köszönhetően magyarul és angolul is anyanyelvi szinten beszél, vállal oktatást. Profi teniszedzői képesítését 2011-ben szerezte meg Ausztráliában (Australian Tennis Professional Coaches Association - Advanced Level 2). 2006 óta oktat profi szinten a Coops International Tennis Academy (Brisbane, Ausztrália) és a Sávolt Teniszakadémia keretei között. Abszolút kezdőtől profi szintig vállal oktatást, akár csoportosan is.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.