GyereSportolni.hu - Zuglói Sasok Sportegyesület

Generic placeholder image

Kosárlabda

Zuglói Sasok Sportegyesület

Budapest , XIV. Kerület , 1145 Budapest, Columbus u. 54/b

Bemutatkozás

A Zuglói Sasok Sportegyesület 1998-ban alakult azzal a fő céllal, hogy a kosárlabdát szerető gyerekeknek - lányoknak és fiúknak egyaránt - szervezett keretek között, sportolási lehetőséget biztosítson a kosárlabda sportágban.Egyesületünkben a játék és az öröm jellemzi a sportolást. A legfontosabb feladatunk a sportág megismertetése, megszerettetése. Egy eszköznek, lehetőségnek tartjuk a kosárlabdázást ahhoz az életformához, amely sokat segíthet az egészséges testi, szellemi és lelki fejlődéshez.A kosárlabda versenysport. Az edzéseken tanultakat a mérkőzéseken tudják a gyerekek kamatoztatni. Minden csapatunk bajnokságban szerepel a korosztályának és a tudásának megfelelően.A legkisebbek sportolásának legfontosabb feltétele, hogy a sportolási lehetőség könnyen elérhető legyen. Kapcsolatot építettünk ki, együttműködési rendszereket dolgoztunk ki a XIV. kerület több általános iskolájával. A Herman Ottó Általános Iskolában, a Jókai Mór Általános Iskolában, a Kaffka Margit Általános Iskolában, a Németh Imre Általános Iskolában, és a Széchenyi István Általános Iskolában van az alsó tagozatosoknak elérhető kosárlabda oktatás.A kosárlabdázóinknak, a junior korosztállyal bezáróan, 18 éves korukig tudjuk biztosítani a sportoktatást. A tőlünk „elballagott” fiúk és lányok szabadon választhatnak sportegyesületet a kosárlabdázás folytatásához.A sportos életforma kialakítása mellett feladatunknak tarjuk a kosárlabdázók utánpótlását, a tehetséges gyerekek felkutatását, tudásuk megfelelő szintű gyarapítását, a sportpályafutásuk egyengetését.

A fiúk mezőnyében a Budapesti Honvéd Kosárlabda Szakosztályával állunk szakmai közösségben. Ide irányítjuk a legtehetségesebb fiúkat, és mindazokat, akik sportkarriert szeretnének felépíteni.A Zuglói Sasok Sportegyesület tervei között nem szerepel az élsportra törekvés, de nem zárkózunk el a versenyek, a kihívások és a megmérettetések elől.

Természetesen a kirívóan tehetséges játékosok, vagy korosztályok is megtalálják számításukat egyesületünkben.

Nagyon büszkék vagyunk az 1994-ben született fiúkra, akik a Bp. Honvéd NB1-es csapatába jutottak, a 2010-ben serdülő magyar bajnokságot nyert 1996-ban született, és a 2011-ben országos döntőbe jutott és ott 4. helyezést elérő 1997-ben született serdülő fiúkra.Az alsós csoportokon kívül jelenleg 5 korosztályban és 8 csapatban tanítjuk a kosárlabda sportot. Létszámunk több éve 100 fő felett van.Megbízhatóságunkat, életképességünket szakmai és pedagógia munkánknak köszönhetjük.

A kosárlabda társadalom elismert tagjává nőtte ki magát egyesületünk.Ronkay László

A Zuglói Sasok Sportegyesület elnöke

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 1145 Budapest, Columbus u. 54/b

Telefonszám: +36306061615

E-mail cím: info@zugloi-sasok.hu

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Sárosi Judit

U11 - Herman Sasok

Fabuss Bernadett

U11 - Zuglói Sascsajok

U14 - Zuglói SascsajokTel: 30/213-3132

Szalay Ákos

U11 - Zuglói Sasok 2005Tel: 30/472-2010

Borkúty László

U12 - Zuglói Sasok GyermekTel: 30/280-1026

Sipos Péter

U14 - Zuglói Sasok SerdülőTel: 30/451-3511

Zoran Marijanovic

U16 - Zuglói Sasok Kadett

Hirschler Máté

U18 - Zuglói Sasok Junior

Zuglói Öreg SasokTel: 30/204-6764

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.