GyereSportolni.hu - Fenomén TáncSport Egyesület

Generic placeholder image

Tánc

Fenomén TáncSport Egyesület

Budapest , VI. Kerület , 1064 Budapest, Vörösmarty u. 65.

Bemutatkozás

Stúdiónkat 2012 nyarán alakítottuk ki azzal a szándékkal, hogy egy hangulatos helyet teremtsünk, otthont biztosítsunk a társastánc iránt érdeklődő fiatalok és felnőttek számára a VI. kerületben és annak vonzáskörzetében.A stúdió táncterme 100 nm-es napfényes, parkettás, tükrös, légkondicionálóval, hangosítással ellátott, mellette egy kisebb (20 nm-es) „fittnes sarok” is helyet kapott, ahol hagyományos (súlyzó, step pad, bordás fal) és alternatív fejlesztő eszközök (TRX, G-flex) segítik az általános fizikai képességek fejlesztését.A székház I. emeletén található parkettás konferencia terem, közel 250 nm-en, biztosít lehetőséget a nagyobb létszámú (40-50 fős) tánciskolai tanfolyamok, illetve a versenyzők számára tartott edzések számára.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 1064 Budapest, Vörösmarty u. 65.

Telefonszám: +36306916777

E-mail cím: tancolnijo2002@gmail.com

Edzések helye

1064 Budapest, Vörösmarty u. 65. - MABÉOSZ székház

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: 73, 76 trolik (Izabella utca)
4-es, 6-os villamos (Nyugati Pályaudvar)
3-as metró (Nyugati Pályaudvar)

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.510120, 19.062722

Lemákné Szabó Etelka - Etus

A Fenomén TáncSport Egyesület elnöke és szakmai vezetője.

A Magyar TáncSport Szövetség B kategóriájú pontozója.Tanulmányai:

Magyar Táncművészeti Főiskola Társastánc pedagógus Mester szak

Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudományi Kar Társastánc szakedzői szak

International Fitness Company Pilates oktató

WDSF pontozóbíróTöbb mint 15 éves tanítási tapasztalatból merítve építi fel a felnőtt tanfolyami órák anyagát, figyelmet fordítva a társastáncok élménygazdag elsajátítására. Tanítási módszerei nagymértékben elősegítik, hogy a tanfolyami órákon, az esküvői tánc órákon a kezdeti gátlások oldódjanak, az egyes táncok stílusa, jellemzői minden résztvevő számára könnyen elsajátíthatóak legyenek.

A versenytáncoktatás területén kiemelt figyelmet fordít a testtudat, a fizikai és mentális energiák mozgósításának fejlesztésére. A versenytáncos párt egységes egésznek tekinti, így a felkészülés folyamán mindig a páros teljesítmény fejlesztésére összpontosít a zeneiség, a megformáltság, a karakter és az egyéni stílus kialakítása területén.

A pilates alapját jelentő, talajon végzett mozgássor segítségével, nagyobb ellenállás nélkül, segít a teljes törzsizomzat átmozgatásában. Ezek a gyakorlatok egyénileg és csoportosan is végezhetőek: az egyéni órák nagyobb koncentrációt és személyre szabottabb edzést jelentenek, míg a csoportos órákon együtt dolgozva érhetünk el fejlődést.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.