GyereSportolni.hu - Szőlőhegyi Lovasudvar

Generic placeholder image

Lovaglás

Szőlőhegyi Lovasudvar

Gyõr-Moson-Sopron megye, Bõny, 9073 Bőny-Szőlőhegy, 1770/2 hrsz.

Bemutatkozás

A tanya Győr közvetlen környezetében, egy erdő közepén a Szőlőhegyi Lovasudvar területén található, ahol egyéni/csoportos lovaglást, pónilovaglást és tereplovaglást, versenyzési lehetőséget is kínálunk a lovasok részére.

Lovaglási lehetőséget kínálunk minden korosztály számára, kezdő és haladó szintű lovasok részére egyaránt, 3 éves kortól.
Szeretnénk, ha egy jó csapatban, jól éreznéd magad, kitűnő, igényes hobbilovas váljék belőled, aki később akár a versenypályákon is bizonyíthat.
A tanya területén a hobbilovaglást már a futószáras, póniovis foglalkozások alatt elsajátíthatod. A lovasok az angol stílusban történő idomító lovaglást tanulják az osztály/egyéni lovaglások alatt, amelyhez szorosan kötődik a tereplovaglás.
Gyakorlatban 30-40 óra (hetente minimum 2 alkalommal) futószáras lovaglás sinte garantált eredményt hoz abba az irányba, hogy egyedül, önállóan képes legyél egy lovat korrektül ellovagolni.

Ha már haladó lovas vagy, akkor a lovardaterület neked engedéllyel elhagyható- természetesen a lovasok egy vezetővel mennek ki, aki foglalkozik a lovasokkal, folyamatosan felügyeli és segíti őket-. A Szőlőhegyi erdő kellemes időtöltést biztosít egy-egy tereplovaglásra, kisebb túrára.
A tanya 3 éves kortól várja a póniovisokat, akik vezetővel játszva tanulják a lovaglás alapjait. A kicsik vezetve tornáznak, játszanak kedves, megbízható pónikon.
Nagyobb gyerekek az alapozó futószáras oktatást is póni, illetve kisló segítségével sajátítják el. (Nálunk gyermek nem tanulhat nagy lovon lovagolni, mindenki méretének megfelelő társat kap!!!)

Lovasaink aktív résztvevői a lovassportnak, tehát versenyzési lehetőséget is biztosítunk ügyességi versenyeken.
Egyesületünk azzal a céllal alakult, hogy közelebb hozza a természetet, a lovak szeretetét, a családias hangulatot az érdeklődők számára.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 9073 Bőny-Szőlőhegy, 1770/2 hrsz.

Telefonszám: +36203635544

E-mail cím: info@szolohegyilovasudvar.hu

Edzések helye

9073 Bőny-Szőlőhegy, 1770/2 hrsz.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.665846, 17.821933

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.