GyereSportolni.hu - BUDAI XI KARATE KLUB

Generic placeholder image

Harcművészetek

BUDAI XI KARATE KLUB

Budapest , XI. Kerület , Budapest, XI. kerület

Bemutatkozás

A BUDAI XI SE Karate szakosztálya Magyarország egyik legrégebbi karateklubja.

Egy hely a szabadidő,- és a versenysport szerelmeseinek, ahol a modern karate és a tradicionális küzdősport találkozik, így mindenki megtalálhatja a saját örömét ebben a komplex, sokoldalú sportban legyen szó rekreációs, hobbi vagy versenysportról.

Edzések ovis kortól kezdő és haladó csoportokban, nem csak a 11.kerületben, hanem Diósdon, Kálozon és Százhalombattán is.

Utánpótlásnevelésünk közel egy évtizede a legjobbak közé tartozik. Nagy hangsúlyt fektetünk a sportolók tanulmányaira is 2006-ban ketten is „Kiváló tanuló,kiváló sportoló” kitüntetést kaptak. 2010 nyarán Mátyás Gergely, Köte Ákos és a Hajdú-Mátyás-Halmai formagyakorlat csapat Európa-bajnoki címet szerzett. 2011-ben a Hajdú-Mátyás-Egri triónk sorozatban hetedszer nyerte meg a csapatbajnokságot, 2013-ban Prágában a Világbajnokságon bronz medált szerzett, majd 2015 decemberében Belgrádban a Világbajnokságon 4. helyezést ért el. Mátyás Gergely a 2013-ban Prágában kumite versenyszámban világbajnok lett.

Edzőink személye - akik szakképzett oktatók, valamennyien jelentős sportmúlttal rendelkeznek, sőt többségük még ma is aktív versenyző - garancia a szakmai munka magas színvonalára. Az edzések számát kiegészítik versenyek, speciális programok, edzőtáborok. Versenyzőinkre nagyon büszkék vagyunk, akik tanulás vagy munka mellett, is profi munkát végeznek a sportolásban. Két világbajnokunk, több világbajnoki dobogósunk, Európa bajnokunk és Világkupa győztesünk eredménye, illetve növendékeink száma igazolja klubunk jó hírnevét.

Sportolóink - saját létesítmény híján - több iskolában edzenek. Ezeken a foglalkozásokon, kezdő tanítványaink játékos formában megismerhetik a karate alapjait, szokásait, nyelvezetét. A foglalkozások programjában mozgáskoordináció, koncentráció, gyorsaság és erőfejlesztő gyakorlatok szerepelnek. A karatét az orvosok előszeretettel ajánlják az asztmás, gerincproblémás vagy egyéb vázrendszeri megbetegedésekkel küszködő gyermekek részére is, ezért edzéseinket úgy állítottuk össze, hogy ők is minden korlátozás nélkül vehessenek részt óráinkon.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: Budapest, XI. kerület

Telefonszám: +36702293113

E-mail cím: buxisok@gmail.com

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nánai Ferenc

Vezetőedző, 8.danos mester, a Magyar Fudokan Szövetség elnöke

Mátyás Gergely

3. danos mester

Hajdú László

4. danos mester

Pudner Balázs

4. danos mester

Bachmann Tibor

4. danos mester

Puskás Tímea

3. danos mester

Nagy László

2. danos mester

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.