GyereSportolni.hu - Kis- Pingvin Úszó és Vízilabda Előkészítő

Generic placeholder image

Vízilabda

Kis- Pingvin Úszó és Vízilabda Előkészítő

Budapest , XVIII. Kerület , 1188 Budapest, Nemes utca 38.

Bemutatkozás

2011-ben alapítottuk a Kis- Pingvin Úszó- és Vízilabda Előkészítőt azzal a céllal, hogy a mai rohanó világunkban ön és csapatfegyelmet valamint a játék és a közösség élményét adhassuk át a gyerekeknek, azt amit mi is átéltünk és átélünk a mai napig amikor átlépjük az uszoda küszöbét. Nem utolsó sorban szeretnénk egyfajta mozgáskultúrát állandósítani a gyerekek életében mely segít leküzdeni a napjaink fenyegető egészségügyi kockázatát az elhízást. Erre teremt ragyogó lehetőséget az úszás és a vízilabda, hiszen mint tudjuk a víz az éltető elemünk és örömünk. :)

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 1188 Budapest, Nemes utca 38.

Telefonszám: +36304005129

E-mail cím: kispingvinuszas@gmail.com

Edzések helye

Kastélydombi Uszoda, 1188 Nemes utca 56.

Gyáli Járási Tanuszoda, 2360 Tulipán utca 42.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.409489, 19.193869

47.392578, 19.215370

MENCZINGER MELINDA

A KIS- PINGVIN ALAPÍTÓJA

Végzettség: VÉDŐNŐ, ÚSZÓ- és VÍZILABDA EDZŐ

Sportban elért eredményeim:

OB1 2. hely, 3x 3. hely
Magyar Kupa 2x 1. hely, 2. hely
2x Len Kupa 3. hely
Szuper Kupa 2. hely
Brithis Champion 2x 2.hely
Év sportolója: London
Klubjaim: Vasas, OSC, Honvéd, London Penguin, ASI

BÚS BEATRIX

Szentesen születtem (a magyar női vizilabda bőlcsőjének számító Tisza parti városban) és ott szívtam magamba az úszás szeretetét. A termálvíz illata élénkebben él emlékezetemben mint az anyatej íze...

Kisgyermekként sok sportágat kipróbáltam, ezeket rendszeresen és párhuzamosan végeztem. Testnevelőm és edzőm hatására maradtam 14 éves koromig az úszás sportágban.

Tanulmányaim után huzamos ideig művészeti, kulturális területen dolgoztam, kiállításokat építettem és rendeztem, reklámanyagokat szerkesztettem, de már akkor is szerettem gyermekekkel foglalkozni és iskolai oktatási órán kívüli kézműves foglalkozásokat, kerámia szakkört vezettem Újpest-Káposztásmegyeren.

Gyermekeim születése után vetettem meg a lábam a kerület pestszentimrei részén, és vált számomra fontossá az úszásban szerzett élményeim szakszerű továbbadása. (Ez a kerület kuriózumnak számít, hiszen egyetlen egy tanmedencével sem rendelkezik így vetettem magam a mélyvizes úszásoktatás rejtelmeibe) Tehát, elvégeztem a SOTE Testnevelési Egyetem úszásoktatói szakképzését.

2011-ben örömmel csatlakoztam a Kis- Pingvin szárnypróbálgató foglakozásaihoz.

Az művészet iránti szeretetem ma is tovább él a nyári táborainkban tartott kézműves foglalkozásokon és egyéb kreatív tevékenységek alkalmával.

HERCZEG DOROTTYA

Két éves koromban, egy Balatoni nyaraláson pecsételődött meg a sorsom, a víz iránti szeretetem. Amikor is liluló szájjal apukám ölében, kalimpálva és üvöltve, hogy "a nagy vízet akarom és nem akarok haza menni" hagytuk el a strandot.
Általános Iskolában sporttagozatos osztályba jártam, itt kezdtem el az úszást, ahol felfigyelt rám az akkori edzőm. Ekkor kezdtem rendszeresen, napi szinten úszni. 2006-ig úsztam és ebben az évben kezdtem el vízilabdázni.
A Kolping Katolikus Általános Iskola és Sportgimnázium, vízilabdás osztályában érettségiztem. Ezt követően a Testnevelési Egyetemen úszó edzői szakképesítést szereztem és elvégeztem a Schola Európában a fitnesz wellness instruktori szakot.
2013 nyarán cseppentem bele segítőként a Kis-pingvines tábori életbe. Többek között ez is motivált, hogy érettségi után elvégezzem az úszó edzői iskolát. Azóta is tart a Kis-pingvinek iránti szeretetem.

Sportban elért eredményeim:
2009-2010 Budapest Bajnokság III. hely.
2010-2011 Országos Leány Serdülő Bajnokság III. hely.
2011-2012 Országos Leány Serdülő Bajnokság II. hely.
2012-2013 Országos Leány Serdülő Bajnokság I. hely.
2012-2013 Országos Bajnokság B. csoport II. hely.
2012-2013 augusztus Bozsi Mihály Torna I. hely.
2014-2015 Országos Bajnokság B. csoport II. hely.
Klubjaim: MONOR, BVSC, BÁNKI VSE, ASI DSE.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.