GyereSportolni.hu - KSI SE (Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület)

Generic placeholder image

Jégkorong

KSI SE (Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület)

Budapest , XIV. Kerület , Istvánmezei út 1-3. (Jégszínház épülete)

Bemutatkozás

25 év után az új sporttörvény biztosította lehetőségek, valamint a Nemzeti Sport Intézet és a Magyar Jégkorong Szövetség segítségével újra van jégkorong élet a KSI-ben!

Ocskay Gábor, Kovács Csaba, Horváth András, Kangyal Balázs... és még több mint száz válogatott játékos nevével lehetne folytatni a sort, akik valamennyien a Központi Sportiskola egykori utánpótlás műhelyében kezdték pályafutásukat. 2011. november 12-én a régi neves játékosok ismét összegyűltek, hogy az Újpest jégcsarnokában átadják a stafétabotot az új kis hokispalántáknak.

A KSI edzői stábja munkamódszereikhez a mosoly – barátság – mozgáskultúra – türelem fogalmakat választották kulcsszavaknak, ezek szellemében igyekeznek megismertetni az 5-9 éves gyerekeket a jégkorong alapjaival. Terveik szerint a KSI más szakosztályainak (vizilabda, kézilabda, cselgáncs) mozgásanyagát is elsajátítanák a kis játékosok, a jeges edzéseken a játék főszereplője nemcsak a korong, hanem a labda is lesz.


Balogh Tiboron kívül (aki egyébként hatszoros magyar bajnok, egykori válogatott kapus) további két szakember foglalkozik majd a gyerekekkel: Katona Tibor (magyar bajnok) és Szongoth Kristóf, aki az U16-as magyar válogatott edzője is egyben.

Amennyiben gyermekének van kedve kipróbálni ezt a szép, férfias, becsületes, őszinte küzdelemre nevelő sportágat, melyet nem véletlenül neveznek világszerte a XXI. század sportjának, keressen minket elérhetőségeinken: ksihoki@gmail.com vagy a 06 20 929 22 86-os telefonszámon. Szeretettel várja a jövő tehetségeit a KSI jégkorong szakosztálya!

Kiket Várunk?

6 és 12 év közötti fiúkat és lányokat.

Tagdíj

15.000 Ft/hó

Kapcsolat

Cím: Istvánmezei út 1-3. (Jégszínház épülete)

Telefonszám: +36209292286

E-mail cím: ksihoki@gmail.com

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.