GyereSportolni.hu - KSI SE (Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület)

Generic placeholder image

Torna

KSI SE (Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület)

Budapest , XIV. Kerület , Istvánmezei út 1-3. (Jégszínház épülete)

Bemutatkozás

A Központi Sportiskola és annak utódja, A Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület (KSI SE) feladatai, működési körülményei megalakulása óta 1963 óta folyamatosan változtak. A KSI valamennyi formációja közvetlen állami irányítás alatt működött, feladatait sportkormányzati szinten határozták meg. Az Egyesület mindig is jelentős erőforrást jelentett a hazai utánpótlás-nevelésben. Történetének első 15 évében a KSI segítségével sikerült lerakni a korosztályos képzés alapjait, amely biztosították a tömegesítés és minőségi képzést is egyben! Létrehoztak egy igen fejlett versenyképes sportiskolai rendszert (Csanádi Árpád Központi Sportiskola) is. Ezen kívül kidolgozta a sportiskolák és közoktatási típusú iskolák együttműködési rendszerét. A KSI szinte maradéktalanul eleget tett a magas szintű sportolóképzés, módszertani-tudományos munka, és a fiatal edzők kiképzésének is egyben!

Az évek előrehaladtával a KSI SE fokozatosan feladta módszertani munkáját, és egyre inkább a versenyzőképzésre összpontosított. Számos későbbi klasszis sportloló, edző és vezető került ki az egyesületből.

Jelenlegi helyzetében KÖZPONTI SPORT és- IFJÚSÁGI EGYESÜLET néven működik. Társadalmi szerepvállalása részben megmaradt, hiszen igyekszik fenntartani a CSALÁD – ISKOLA – EGYESÜLET jól működő hármas egységét!

Kiket Várunk?

4 és 8 év közötti fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Minden hétköznap 16.00-19.00.

Tagdíj

8500 Ft/fő/hó

Kapcsolat

Cím: Istvánmezei út 1-3. (Jégszínház épülete)

Telefonszám: +36309967927

E-mail cím: lauferbela@gmail.com

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.