GyereSportolni.hu - Suholó Néművészeti és Népi Sportegyesület

Generic placeholder image

Tánc

Suholó Néművészeti és Népi Sportegyesület

Budapest , IV. Kerület , iroda: 1048 Budapest, Nádasdy Kálmán utca 35.

Bemutatkozás

2012-től néptáncolhatnak nálunk a gyerekek. Káposztásmegyeren és Megyeren több helyszínen 5 korcsoportban sajátíthatják el a magyar és nemzetiségi néptánc fortélyait. Fontos számunkra az autentikus és improvizatív néptánc tudás átadása csakúgy, mint néphagyományainknak, mint a magyar kulturális örökség részének fenntartása, bemutatása, megismertetése a nagyvárosi környezetben.
A néptáncot a maga teljes valójában kezeljük, ami egyszerre magában hordozza: a hagyományok továbbadását, az előadó-művészi kibontakozás lehetőségét, sokrétű fejlesztő erőt, az identitás tudatot, sportolási-testedzési lehetőséget, jó közösséget és végül de elsősorban fantasztikus szórakozási lehetőséget.
Képzési rendszerünk komplex módszertanon alapul, melynek alappillérei: a játékosság, az intenzív képességfejlesztés, és a pozitív megerősítés. Néptáncpróbáinkon a gyermekek képességeit és készségeit, sokféle modern módszer és saját technika felhasználásával minden területre kiterjedően fejlesztjük: a fizikai adottságaikat, a tanulási képességeiket, pszichikai állapotukat és szociális attitűdjüket egyaránt. A néptánc oktatása mellett rendszeres táncszínházi előadással, néprajzi tanulmányi kirándulással, néptánc- és kézműves táborral segítjük elő a táncosok fejlődését. A népi kultúra terjesztését is fontos feladatunknak tartjuk, ezért igényes koreográfiák színpadra állításával, népszokásaink megjelenítésével, néprajzi ismeretterjesztő műsorokkal, táncházakkal, kézműves alkotási lehetőségekkel gazdagítjuk lakóhelyünk kulturális életét.
További részletek: www.suholo.hu

Kiket Várunk?

3 és 20 év közötti fiúkat és lányokat.

Előfeltétel a jelentkezéshez

nincs

Edzések időpontjai

Pontos próbarend: https://suholo.hu/probarendunk/

Tagdíj

korcsoportonként változó

Kapcsolat

Cím: iroda: 1048 Budapest, Nádasdy Kálmán utca 35.

Telefonszám: +36305952500

E-mail cím: suholo.nnse@gmail.com

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Káposztásmegyerre Újpest központból a 14-es villamossal, vagy a belvárosból a 20-as busszal. Megyerre a 30-as busszal lehet eljutni.

Autóval: Belvárosból a Váci úton, majd a Megyeri úton.

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.