GyereSportolni.hu - Tündérkert Lovarda SE

Generic placeholder image

Lovaglás

Tündérkert Lovarda SE

Pest megye, Szõdliget, 2133 Sződliget

Bemutatkozás

Sződligeten, jól megközelíthető helyen várjuk a lovagolni, lovastornázni vágyókat.

Már a legkisebbek is kipróbálhatják a lovaglást három éves kortól. A kicsik játékos feladatokon keresztül kezdhetik el a lovaglást, észre sem veszik és rengeteg ismeretet elsajátíthatnak a lovakról. Megtanulják, hogyan kell biztonságosan ülni a lovon, megismerik a ló természetét, viselkedését. Így később sokkal könnyebben tudnak majd lovagolni.

Azok akik még eddig nem ültek lovon futószáron kezdik a tanulást. Futószáron a lovat az oktató tudja irányítani, lovasnak csak saját magára kell koncentrálnia, így könnyen elsajátíthatja először a helyes ülést, majd a lóra történő helyes befolyást. A futószáras edzések alkalmával a lovasok megtanulják a lóápolást, a szerszámozást is.

Azok a lovasok akik már kinőtték a futószáras szintet, hatékonyan tudják befolyásolni lovukat továbbléphetnek a „szabadon lovaglók” szintjére. Itt a lovasok már maguk irányítják lovaikat, gyakorolhatják a helyes befolyást mindhárom jármódban. Elkezdhetik a díjugratás és díjlovaglás alapgyakorlatait, kiválaszthatják melyik szakághoz is lenne kedvük. A tanultakat a lovasok terepen is kipróbálhatják, gyönyörű rétek, patakpart, erdők, és a Duna part várja a lovasokat.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 2133 Sződliget

Telefonszám: +36304534631

E-mail cím: lovaglasszodliget@gmail.com

Edzések helye

Sződliget, hrsz 048/49 2133, 2133

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Vonattal a Budapest-Vác vonalon közlekedő vonattal. Sződ-Sződliget állomástól körülbelül 5 perc séta. Autóbusszal a Vác-Sződ vonalon közlekedő busz Sződliget, Szent István utcai megállójától kb 3 perc séta. A Budapest-Vác vonalon közlekedő busz Sződliget megállójától 15 perc séta.

Autóval: Megközelíthető autóval az M2-es autóúton, sződligeti lehajtó balra a harmadik utca legvége.

GPS koordináták

47.726534, 19.148959

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.