GyereSportolni.hu - Veszprémi Kempo Klub

Generic placeholder image

Harcművészetek

Veszprémi Kempo Klub

Veszprém megye, Veszprém, 8200 Veszprém, Fenyves u. 21.

Bemutatkozás

A Zen Bu Kan Kempo napjaink egyik legkomplexebb küzdősport/harcművészeti stílusa. Küzdelmi elemei között megtalálhatóak az ökölvívás ütéstechnikái, a kick-box, thai-boksz, különböző karatestílusok rúgásai; a judo, birkózás földrevitelei; valamint a jiu-jitsu stílusok földharctechnikái. Ezek által különböző szabályrendszerekben, akár K1, akár MMA jellegű mérkőzéseken is megmérettetheti magát gyakorlója. A Kempo versenyek palettáján is ezekhez hasonló küzdelmi számok szerepelnek.

Az állóképesség és erőfejlesztés elengedhetetlen a küzdősportokhoz, így a Kempo edzéseknek is igen fontos részét képezi.

Fontos szerepet kap mindezeken kívül az önvédelmi technikák, látásmód oktatása is. Valós szituációk elemzése és alkalmazható technikák, gyakorlatok, mozgástípusok gyakorlása.

Komplexitását mutatja a vizsgaanyagban szereplő formagyakorlatok, valamint haladóbb szinteken fegyverhasználat tanítása. Aki a harcművészet rejtelmeibe is szeretne elmélyedni, annak az övvizsgák lehetőséget nyújtanak egy komplex tudás megszerzése által magasabb övfokozathoz jutni, ezáltal az egyén fejlődését elősegíteni.

A Veszprémi Kempo Klubot Békési Gergely (2. DAN ZBK Kempo, kék öv BJJ) 2018. szeptember 1-jén indítja útjára azzal a céllal, hogy a Veszprém megye sportéletéből eddig kimaradt edzésforma is gyökeret verjen és lehetőséget nyújtson a Veszprém megyei lakosoknak a gyakorlásra, testedzésre. Gergő Budapesten tett szert Kempo és egyéb küzdősport ismereteire, ahol több, mint két évig klubot is vezetett. Az edzések baráti hangnemben, de fegyelmezetten zajlanak, mindenki lehetőséget kap az egyéni fejlődésre. Tagjaink tisztelik, becsülik egymást, akik erőfitogtatásra keresnek lehetőséget, nem a megfelelő helyet találják. A Veszprémi Kempo Klub nyitott más klubokkal való együttműködésre, tanulni egymástól és/vagy segíteni egymás munkáját. A versenyeken való részvételre mindig találunk lehetőséget.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Héftő, csütörtök 17:00-18:30
Szombat 9:00-11:00

Kapcsolat

Cím: 8200 Veszprém, Fenyves u. 21.

Telefonszám: +36308646448

E-mail cím: info@veszpremkempo.hu

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.