GyereSportolni.hu - Vizikukac Úszóiskola

Generic placeholder image

Úszás

Vizikukac Úszóiskola

Pest megye, Göd, Göd

Bemutatkozás

A Vizi@ Úszóiskolát 2007-ben alapítottam azzal a céllal, hogy a Dunakanyarban (Dunakeszi, Göd, Sződliget, Újpest) felnövekvő generációval megismertessem és megszerettessem vizes közeget.

A Magyar Testnevelési Egyetemen végeztem, mint testnevelő tanár, úszóedző és sportmenedzser. Kollégáimmal, több éves szakmai és sportolói múlttal arra törekszünk, hogy a gyermekeket magas színvonalon elsajátítsák az úszásnemeket és ezt a medence szélén és a medencében is folyamatosan irányítjuk, segítjük. A szakmaiság,a tapasztalat,az elhivatottság,a gyerekszeretet irányít minket melyeket a gyerekek személyiségéhez illő pedagógiai és edzői eszközeinkkel ,módszereinkkel adunk át.

Úszóiskolánk nem akar mindenkiből versenyzőt nevelni, hanem olyan szemléletet szeretne a gyerekekbe „beleoltani” ami a sport, a mozgás szeretetén keresztül vezet az egészséges életmódhoz, hogy később felelősségteljesen figyeljenek maguk és majdani gyermekeik egészségére.

Tehetséges és versenyezni szertő gyermekeknek természetesen lehetőséget biztosítunk fejlődésükhöz és szakmai irányítást nyújtunk céljaik, álmaik elérésében.

Gyermekeknél a sportolás egészségre kifejtett hatása mellett fontos a személyiségre gyakorolt hatása is. Céltudatosságra, kitartásra, bátorságra ösztönöz, segíti az emberi kapcsolatok kialakítását, alkalmazkodást, a társadalomba való beilleszkedést.

Az úszás mellett foglalkozunk még táboroztatással, sportrendezvények, vizitúrák szervezésével, lebonyolításával, tenisz, korcsolya, sí, kajak-kenu oktatással is így szélesítve a gyermekek lehetőségeit a sportágak megismerésére és megszeretésére.

Szeretettel várjuk minden olyan gyerkőc jelentkezését, aki szeretne játékosan, jókedvvel megtanulni úszni, aki kedvet érez bármilyen sport felfedezéséhez, felnőtteket, akik fontosnak tartják egészségük megőrzését, fizikai állapotuk javítását vagy csak felfrissülésre és mozgásra vágynak.


Németh Rudolf
Úszóiskola vezetője
Testnevelő-tanár, úszóedző

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: Göd

Telefonszám: +36304440474

E-mail cím: info@vizikukac.hu

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Németh Rudolf

Úszóiskola vezetője
Testnevelő-tanár, úszóedző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.