GyereSportolni.hu - GSK Hun-Ter Íjász Szakosztály

Generic placeholder image

Íjászat

GSK Hun-Ter Íjász Szakosztály

Pest megye, Gödöllõ, 2100 Gödöllő, Sőtér Kálmán u. 21

Bemutatkozás

Lelkes csapatunk 2008-ban alakult Íjász Szakosztályként az Airsoft Kulturális és Sport Egyesület keretében, majd 2012-től saját útjára lépett, amely 2014-ben érte el célját, így jelenleg a Gödöllői Sport Klub önálló működésű Sport Szakosztályaként végezzük munkánkat, fejlesztéseinket folyamatosan bővülő taglétszámmal.A GSK HUN-TER Íjász Szakosztály küldetése:A magyar tradicionális-, terep-, és vadászíjászattal kapcsolatos íjász ismeretek bemutatása, terjesztése, helyi és országos versenyek szervezése, bonyolítása. Az aktív szabadidő-, versenysport elősegítése Gödöllő városában, mind a gyerek-, ifi- és felnőtt korosztály számára.

Kiemelt figyelmet fordítunk a gyermekekre, mert az íjászaton keresztül nem csak önfegyelmet tanulnak, hanem állóképességüket, fizikai erőnlétüket, koncentráló képességüket erősítik, s a pályán mozogva észrevétlenül megszeretik és megismerik a természetet. Mindezeket barátok közt, akár családi körben, a versengés szellemében és teljes csapatszellemben.

Aktív részesei kívánunk lenni Gödöllő város sport és kulturális életének. Részt kívánunk venni a városi rendezvényeken, ahol bemutathatjuk szakosztályunk tevékenységét, eredményeit és népszerűsíthetjük az íjászatot.Mit nyújt a GSK HUN-TER Íjász Szakosztály?Támogatóinak jóvoltából rendelkezésünkre áll Gödöllő belterületén egy jól megközelíthető, bekerített, több célos íjászpálya, valamint egy tagolt tereppálya, melyen lehetőség van mozgócél lövésére, terep íjászat gyakorlására, vadászíjászatra történő felkészülésre. A téli időszakban az erőnléti edzésekre és gyakorlatokra fedett és fűthető lőtér is rendelkezésre áll.

Egész évben korosztály szerinti bontásban, heti négy alkalommal tartanak foglalkozásokat gyakorlott edzőink kezdők és nem kezdők részére. Részletes edzésrend az „Edzéseink” menüpontban.

Az íjászat iránt újonnan érdeklődőknek tanácsadással, valamint felszerelés biztosításával tudunk szolgálni, az íjász sport megfontolt kipróbálásához.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Itt megtalálod: http://www.hun-ter.hu/edzeseink

Kapcsolat

Cím: 2100 Gödöllő, Sőtér Kálmán u. 21

Telefonszám: +36302067613

E-mail cím: gsk.hunterijasz@gmail.com

Edzések helye

Edzéseinket egész évben a NAIK MGI telephelyén tartjuk. (2100 Gödöllő, Tessedik S. u. 4.)

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Gödöllő központja felöl érkezve a második lámpánál forduljon balra, Budapest felöl, pedig a körforgalom után az első lámpánál forduljon jobbra, majd a NAIK MGI portánál hajtson be.

GPS koordináták

Hegedűs András

Okleveles Íjász Edző

Bobokné Ilus

MISZ Level-2 Oktató

Kökény Róbert

MISZ Level-1 Oktató

Szabó Zoltán

MISZ Level-1 Oktató

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.