GyereSportolni.hu - Griff Íjász Egyesület

Generic placeholder image

Íjászat

Griff Íjász Egyesület

Hajdú-Bihar megye, Kaba, Mártírok u. 4

Bemutatkozás

Az egyesületet teljesen az alapoktól kellett felépíteni, de mára már beérett a rengeteg munka és teljes körű, példamutató egyesületté vált a Griff Íjász Egyesület.Az egyesületünk megalakulása előtt az alapító tagok baráti társaságként íjászkodtak, majd 2008 júniusában elhatározták, hogy megalakítanak egy egyesületet, melyben a népszerűsítik ezt a sportágat és elődeink hagyományaira büszkén emlékezve, azokat továbbörökítse az utókor számára. Megalakuláskor célkitűzései között szerepelt a kabai lakosok szabadidősportjainak gyarapítása és a mai stresszes életben egy kis nyugalmat biztosító természet megismerését és az egyesület tagjainak a természet óvására való nevelése. Tevékenységünk alapja a tradicionális íjászat. Egyesületként célunk minél több sport rendezvény szervezése. Az egyesületünk céljainak elérése érdekében bemutatókat, versenyeket szervez. A rendezvényeink bevételéből az egyesület működését és fejlesztését próbáljuk biztosítani. A bevételeink legnagyobb része a tagdíj befizetésekből adódik.

Célunk, hogy az egyesület valóban úgy működjön, ahogy egy amatőr sportegyesületnek működnie kellene, mellette legfőbb célunk, hogy az íjászatot, mint sportot népszerűsítsük. A támogatásokat nem rövid életű célok megvalósítására fordítjuk, hanem a sportolási körülmények megteremtésére minden korosztály számára, a gyermektől a felnőttig. Az elmúlt évek bizonyították, hogy nem járunk rossz úton.

Sportegyesületünknél fontos szerepet kap az utánpótlás nevelés. Már óvodás korban is elkezdődhet a gyerekek íjász oktatása. Ez szerény költségvetésünkből csak a tagok támogatásával valósulhatott meg

Edzőnk magas szintű szakmai munkát végez, ez mutatja, hogy tagjaink kitűnően szerepelnek a versenyeken. Mindegyik korosztály büszkélkedhet már sikerekkel, kiemelkedő eredményekkel. Legfontosabb feladatunknak tartjuk az utánpótlás nevelését. Csakis ez biztosíthatja hosszú távon az egyesület biztonságos, sikeres működését, hogy felnőtt csapatunk ismét sikereket érjen el, és városunk rangjához méltón szerepeljen.Ugyanakkor a gyerekekkel, fiatalokkal való foglalkozásnak, nem csak a sportsikerek elérése a célja, hanem, hogy mindegyikükből testileg, lelkileg, szellemileg egészséges felnőtt váljon. A jó eredmények mellett is megmaradt az egyesület tömegsport jellege. Egyik korosztálytól sem küldjük el az ügyetlenebb, de sportolni szerető gyerekeket.

A sporton túlmutató társadalmi jelentősége is van egyesületünk munkájának. A gyerekek kis koruktól kezdve közösségben mozognak, egészségesebb életet élnek, életmódot sajátítanak el, kevésbé lesznek kitéve a káros szenvedélyek csábításának

Kiket Várunk?

5 és 99 év közötti fiúkat és lányokat.

Előfeltétel a jelentkezéshez

Nincs

Edzések időpontjai

Kérlek érdeklődj az elérhetőségeinken

Kapcsolat

Cím: Mártírok u. 4

Telefonszám: +36303729276

E-mail cím: info@griffijaszegyesulet.hu

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.