GyereSportolni.hu - Keszthelyi Kiscápák Sportegyesület

Generic placeholder image

Úszás

Keszthelyi Kiscápák Sportegyesület

Zala megye, Keszthely, Fodor u. 43.

Bemutatkozás

Keszthely városában már nagyon régóta várt már mindenki egy olyan optimális helyszínre, ahol a vízbiztonságot megszerezhetik gyermekeik és Csik Ferenc olimpiai bajnokunk után akár úszóbajnoki, olimpiai álmokat dédelgethetnek és felnőttként rekreációs mozgásként kikapcsolhatnak munka után az úszótempók közben.

A Keszthelyi Kiscápák Sport Egyesület miután 2010 októberében átadták a Tanuszodát úszóiskolai formában Keszthelyi Kiscápa úszóiskolai néven kezdte el a Keszthely és környéki települések lakóinak oktatását, majd nőtte ki magát egyesületté.A Keszthelyi Kiscápák SE 2011 júliusában alakult. Első igazolt versenyzői 2012.januárjában tették le a szakmai minimumvizsgát az egyes úszásnemekből. Az egyesület működési helye a Csik Ferenc Tanuszoda Keszthelyen. Két medence áll rendelkezésünkre az egyik egy 6x9m-es 32 fokos tanmedence ami 70 cm-ről mélyül 1 m-re és egy 25 m-es 4 pályás 26,5 fokos medence.

Az egyesület céljai: Keszthely város térségében úszás oktatás, óvodások, iskolások alapfokú képzése az uszodában. Versenyzők kiválasztása, versenyeztetése.

Keszthely egykori világhírű úszóinak, Csik Ferenc és Sipos Márton emlékének ápolása, emlékversenyek szervezése.

A vizilabda sport népszerűsítése, oktatása.Az egészséges életmódra nevelés, tömegsport, diák- és ifjúsági sport népszerűsítése, nyári edzőtáborok szervezése, valamint a külföldi sport kapcsolatok szervezése.

Fiatalok tehetség gondozása.Az 5 éves munka eredményeképp 2015 június 6.-án "Keszthely Város Legjobb Csapata" kitüntetést a Keszthelyi Kiscápák SE kapta, amire nagyon büszke az egyesület.

Köszönjük a szülők, gyerekek kitartó munkáját, támogatását, továbbra is célunk, hogy évről-évre eredményesebb legyen az egyesület és minél több úszni tudó és szerető gyermeket nevelhessünk ki.Szántó Kata

KKSE elnök

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: Fodor u. 43.

Telefonszám: +36305122150

E-mail cím: info@kiscapak.hu

Edzések helye

8360 Keszthely, Fodor u. 43., Csik Ferenc Tanuszoda

8360 Keszthely, Fodor u. 43., Csik Ferenc Tanuszoda

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

46.759927, 17.234754

46.759927, 17.234754

Szántó Kata

Ambrus Ádám

Csala Tamás

Deli László

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.