GyereSportolni.hu - MAC Budapest Jégkorong Akadémia

Generic placeholder image

Jégkorong

MAC Budapest Jégkorong Akadémia

Budapest , XIV. Kerület , 1146 Budapest, Szabó József u. 3.

Bemutatkozás

A MAC Budapest Jégkorong Akadémia Magyarország egyik legnagyobb utánpótlás nevelő klubja.MAC BudapestAz utánpótlás nevelésünknek számos célja van, többek között az, hogy a hozzánk jelentkező fiatalok pozitív élményt szerezzenek, amikor megismerkednek a jégkoronggal. A munkánk egyszerre épül az örömre és a sportági képzésre, emellett megadjuk a szükséges alapot a sportélet normáinak és szabályainak elsajátításához. Fontos, hogy minden gyermeket úgy képezzünk, neveljünk, hogy potenciális képességeinek megfelelő játékos váljék belőle. Ezért fontos számunkra, hogy széles és mély jégkorong tudást adjunk át a játékosainknak, hogy sokrétű, flexibilis játékosokká váljanak. A nálunk játszó játékosoknak meg kell tanulniuk, hogyan kell felelősséggel lenni saját maguk iránt, tekintettel kell lenni, és hallgatni kell másokra, valamint meg kell tanulni, elfogadni és betartani a szabályokat.MAC BudapestAzt akarjuk, hogy a jégkorong mindenki számára elérhető legyen a MAC-nál. Ez azt jelenti, hogy valamennyi játékos meg kell, hogy kapja a lehetőséget az edzőinktől az alapos és átgondolt képzésre. A legfontosabb tulajdonságok, amiket el lehet sajátítani a jégkorongban: az elkötelezettség és az érdeklődés. Ha valaki a MAC-hoz kerül, akkor egy olyan pozitív nevelő környezetbe csöppen, ahol képzett edzők foglalkoznak vele. Ezért cserébe a játékosoktól – és a szülőktől is – elvárjuk az együttműködést és az érdeklődést, és hogy megtanulják azt, amit tanítunk nekik.Mi eszközt adunk, de elvárjuk, hogy ezzel mindenki éljen is, csak így teljesíthetjük a közös célunkat, hogy az ország legnagyobb és legeredményesebb utánpótlás nevelő egyesülete legyünk.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Előfeltétel a jelentkezéshez

Felvétellel kapcsolatos felvilágosítás: Tarnai Gergő utánpótlás edzőnél – telefon: +36-30-231-6651 – e-mail: tarnaigergo@gmail.com

Tagdíj

Itt megtalálod: http://tinyurl.hu/I4dP/

Kapcsolat

Cím: 1146 Budapest, Szabó József u. 3.

Telefonszám: +36302316651

E-mail cím: info@machoki.hu

Edzések helye

Budapest 1146, Szabó József u. 3. (Millenáris pálya)

Budapest 1146, Szabó József u. 3. (Millenáris pálya)

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: A közelben állnak meg az 5, 7, 110, 112, 239 számú buszok (Cházár András vagy Stefánia úti megállók).

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.506365, 19.093631

47.506365, 19.093631

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.