GyereSportolni.hu - MTK Budapest női röplabdacsapat

Generic placeholder image

Röplabda

MTK Budapest női röplabdacsapat

Budapest , XII. Kerület , XII. Budapest, Városmajor, Szamos u. 2/C

Bemutatkozás

A 2015/16.os szezonban az országos juniorbajnokságban a kék-fehérek mindenkit legyőzve, fantasztikus játékkal bajnokok lettek. A torna MVP-je Török Kata, a legjobb irányító Cicic Marija, a legjobb edző pedig Leiszt Máté lett. A bajnokcsapat tagjai: Annus Fanni, Benkó Betti, Csicsics Marija, Deli Zsófi, Jagrik Eszter, Kilyénfalvi Zsófi, Lesi Olívia, Ludmán Réka, Oláh Dóri, Papp Orsi, Petőváry Panni, Purkarthofer Alma, Török Kata. Edzők: Leiszt Máté, Hollósy László, Nagy Fanni.Ugyanebben az évben az országos ifjúsági bajnokság döntőjében a bronzérmet szerezte meg ifi csapatunk, melynek tagjai: Cicic Marija, Deli Zsófi, Jagrik Eszter, Kilyénfalvi Zsófi, Lesi Olívia, Ludmán Réka, Oláh Dóri, Papp Orsi, Petőváry Panni, Purkarthofer Alma, Szalai Anna, Török Kata. Edzők: Leiszt Máté, Hollósy László, Rédei Liána.Mini, kismini, szupermini korosztályokban tovább növeltük az igazolt versenyzőink számát és elértük azt, hogy a manó, szupermini, kismini, mini korosztályban összesen 5, a gyerek és serdülő korosztályokban 2-2 csapatot indítottunk a különböző bajnokságokban. A serdülő és a gyerek csapatok az OSB-n, OGYB-n egyaránt a 7. helyet szerezték meg, az OMK-n a minik a kiemelt csoportban a 11., a sima csoportban a 7., a kisminik a 6. és 24., a szuperminik a 12., a manók a 7. helyen végeztek. Az OMB-n mini csapatunk a 8. helyen zárt. A Budapest-bajnokság első osztályában serdülő és gyerek „A” csapataink bajnokok lettek, a másodosztályban „B” csapataink az ezüstérmet szerezték meg. A KMO bajnokságban gyerek csapatunk a dobogó második fokára állhatott fel. Edzők: Benkóné Kőrös Mária, Tímár Edit, Rédei Liána, Nagy Fanni, Lutter Liza.Célunk, hogy a felnőtt csapat magját a saját nevelésű játékosaink adják, rájuk szeretnénk építeni a jövőt.

Kiket Várunk?

Csak lányokat.

Kapcsolat

Cím: XII. Budapest, Városmajor, Szamos u. 2/C

Telefonszám: +36303179495

E-mail cím: nyari.virag@mtk1888.hu

Edzések helye

XII. Budapest, Városmajor, Szamos u. 2/C

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.508056, 19.011653

LEISZT MÁTÉ

a felnőtt csapat másodedzője, a junior csapat edzője2004-ben kezdtem röplabdázni Debrecenben a DEAC csapatánál.

2006-2007 Csepel

2009-2010 Dorog

2010-2012 DEAC2012-ben rövid csepeli kitérő után kerültem a Pénzügyőr SE csapatához.

Eredmények: OSB 2. hely (2005.), OIK 3. hely (2007.), NB II bajnok (2006., 2014.), NB I 6. hely (2015.)

Emellett strandroplabda magyar bajnoki 2. (2013.) és 3. (2014.) hely.

A magyar valogatottal számos nemzetközi versenyen vettem részt.Edzőként 2015 nyarán mutatkozom be, és nagyon várom ezt a munkát, ami uj kihívás és felelősség lesz, amivel igyekszem a legjobb tudásom szerint megbirkózni.

LUCA SIMONETTI

erőnléti edző

TÍMÁR EDIT

technikai vezető és a serdülő csapat edzőjetimar.edit@mtk1888.huEgerben született 1973.10. 23-án. Magassága 174 cm, posztja univerzális.

13 évesen Egerben kezdett el röplabdázni, ahol 1990 és 2000 között hatszor volt Magyar Bajnok, ötször Magyar Kupa és háromszor Interliga győztes Eger csapatával. Szintén az Eger SC színeiben 1995-ben sikerült a Bajnokok Ligájában az előkelő 5. helyen végeznie. 1997-ben megkapta az Év röplabdázója címet. Szerepelt a junior és a felnőtt válogatottban is.

BENKÓNÉ KŐRÖS MÁRIA

az utánpótlás-vezetőedzője (gyermek, mini, kismini, szupermini)A röplabdával a BSE szakosztályában ismerkedett meg, ahol Róka Gasztonné, Márta néni volt az első edzője. Sikerült az ifjúsági válogatottból a felnőtt keretbe jutnia, és 1980–1987 között 184-szer vehette fel a címeres mezt. Világ- és Európa-bajnokságokon vett részt dr. Kotsis Attiláné, Gabi néni vezetésével.

1991 óta foglalkozik fiatalokkal, az utánpótlás képzésével. A Vasas SC-ben edzette a röplabdásokat a kezdőktől a felnőttekig bezárólag. Tanítványaival megszámlálhatatlan alkalommal szereztek győzelmeket országos versenyeken és Budapest Bajnokságokon. A korosztályos Héraklész válogatott vezető edzője lett, a csapattal megszerezték az ifi EB 7. helyét. Sok korosztályos válogatott lett azokból a lányokból, akikkel foglalkozott. A leány Budapest Válogatottal 2005 óta, a Serdülő Válogatottal 2007 óta dolgozik. Ez idő alatt a dr. Abád József emlékversenyt négy alkalommal nyerte meg csapataival.

2013 augusztusától az MTK-Budapest szakosztályában dolgozik a kezdő, mini, gyerekkorú lányokkal. Férjezett, két gyermek édesanyja. Lánya, Bettina a Vasas SC felnőtt csapatának és a junior válogatottnak is tagja.

RÉDEI LIÁNA

kezdő, szupermini és mini csapatok edzője

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.