GyereSportolni.hu - Grád Boxing Family

Generic placeholder image

Ökölvívás

Grád Boxing Family

Budapest , IX. Kerület , 1097 Budapest, Koppány u. 2-4

Bemutatkozás

Hisszük, hogy az ökölvívás a legjobb hobbi a sportigényeid kielégítésére!
Közismert, hogy a sport jelentős mértékben hozzájárulhat az életminőségéhez, még akkor is, ha csak a tornateremben játszik. Számos egyetemi tanulmány azt mutatja, hogy hatással lehet a fizikai és mentális egészségre, a társadalmi életre és az élet lehetőségeire.

Minden edzést úgy alakítottunk ki, hogy az szórakoztató legyen és pozitív környezetet biztosítson a gyerekeknek. Azért vagyunk itt, hogy segítsük őket a sportszeretet kialakításában a professzionális olimpiai ökölvívás módszerével. Ez lehetővé teszi számukra, hogy magabiztosak legyenek az edzőteremben és azon kívül.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 1097 Budapest, Koppány u. 2-4

Telefonszám: +36304573611

E-mail cím: info@gradboxingfamily.hu

Edzések helye

1097 Budapest, Koppány u. 2-4.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.465650, 19.079603

Grád Attila

Az ökölvívást 12 éves koromban kezdtem, több mint 40 éve foglalkozom ökölvívással! Első verseny élményemet 13 éves koromban szereztem, majd éveken át számos versenyen vettem részt. 1980-ban 15 évesen elnyertem a Pest Megyei Bajnoki címet papírsúlyban. Iskoláim után nyakamba vettem a világot és számos országban próbáltam ki magamat.

Megfigyeltem az adott országra jellemző edzés típusokat, melyekből nagyon sok tapasztalatot szereztem mint versenyző, amit a későbbiekben edzőként azóta is kamatoztatni tudok. Lehetőségem volt a tapasztalatgyűjtésre Ukrajnában, Olaszországban, Portugáliában és Németországban. Az utóbbi két országban töltöttem életem elég nagy részét. Haza térve Magyarországban szerettem volna tudásomat átadni a fiatalságnak és az ökölvívás szerelmeseinek. 2014-ben végeztem el a Budai Sport Akadémián az edző képesítést. 2018-ban indítottam el a Grád Boxing Family nevű boxtermet, hogy itt tanítsam a hobbistákat és versenyzőket.

Jelenleg is foglalkoztatok versenyzőket, mint a Budapesti Egyetemista Atlétikai Club (BEAC) vezető edzője, akikkel nemzetközi versenyek sorain veszünk részt!

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.